Våra resor till Tanzania och Zanzibar

Afro-Caribbean Travel är ansvarig utgivare av tanzaniaresor.net. Vi är en researrangör som sedan 1996 haft nöjet att hjälpa tusentals resenärer att förverkliga sina drömmar till Tanzania, Zanzibar och andra exotiska resmål. Nedan är ett axplock av våra populäraste resor till Tanzania och Zanzibar. Observera att detta endast är förslag, ifall ni önskar en längre eller en kortare resa eller annat boende så skräddarsyr vi efter era önskemål. Skriv till info@tanzaniaresor.net

5 dagar safari i Tanzania och sol och bad på paradisön Zanzibar
Res på safari i den mäktiga Serengetiparken samt den fantastiska Ngorongorokratern. Avsluta med avkopplande dagar på den härliga kryddön Zanzibar.
Läs mer

4 dagar safari i Tanzania och skön avkoppling på Zanzibar
Upplev en magisk safari i Tanzania. Ni besöker de tre nationalparkerna Lake Manyara, Ngorongorokratern och Tarangire. Resan avslutas med härliga dagar på mytomspunna Zanzibar.
s mer

Exotiska Zanzibar
Kryddön Zanzibar har kritvita stränder och en spännande huvudstad, Stone Town. Bo på mysiga Zanzibar Retreat Hotel på Matemwe beach.
Läs mer

Zanzibar med guldkant
Res till härliga Zanzibar och bo på hotellet Karafuu Village Beach Resort & Spa, beläget direkt vid Indiska Oceanen. Här kopplar ni av med sol och bad, snorkling, utflykter och mycket mer som Zanzibar erbjuder.
Läs mer

Zanzibar – strandliv och stadsliv
Koppla av med strandliv på norra delen av Zanzibar i byn Nungwi, upplev stadslivet i huvudstaden Stone Town. I denna resa får du prova på båda.
Läs mer

Skriv till info@tanzaniaresor.net för mer information om våra resor till Tanzania och Zanzibar eller läs om alla våra resor till Tanzania här.

Vår samarbetspartner:

Nyfiken på en resa till Tanzania? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

Senaste inäggen från vår Tanzaniablogg: