Om oss

Om tanzaniaresor.net

Bakom tanzaniaresor.net ligger researrangören Kenzan Travel AB, ägare till varumärkena Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. Vi har hjälpt tusentals resenärer att förverkliga sina drömresor till Tanzania och andra exotiska destinationer. Tanzania är en av våra absolut mest populära destinationer och för att tillgodose  efterfrågan av mer information om resor till Tanzania har vi skapat tanzaniaresor.net

Vår ambition är att erbjuda er mest och bäst information om Tanzania. Här får ni tips på hotell, flyg, safari, utflyktsmål, sevärdheter, nöjen, restauranger och mycket mer. Vi uppmanar er som har besökt Tanzania att hjälpa oss uppnå vår höga målsättning genom att maila in era favorittips om Tanzania till info @ tanzaniaresor.net

Våra resor till Tanzania

På tanzaniaresor.net tipsar vi om resor som Kenzan Travel erbjuder. Med över 20 års erfarenhet av att arrangera resor till Tanzania besitter Kenzan Travel en unik kompetens som kommer er till godo.

Tanzaniaresor är en del av reseföretaget Kenzan Travel. Vi består av resebyråerna Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. Vi erbjuder resor till stora delar av världen och har varit verksamma sedan 1996. Tanzanias ambassad i Sverige är en mångårig samarbetspartner som har möjliggjort tanzaniaresor.net. 

Vi på tanzaniaresor.net vill vi att ni skall uppleva det genuina Tanzania, äta på lokala restauranger, besöka lokala barer, bo på mindre hotell som är lokalt ägda och bidra till den lokala ekonomin. Läs mer om våra olika resor till Tanzania och boka här:

Save

KENZAN TRAVEL AB
Org nr:
 556954-0783
E-mail: info@afro-caribbean.se
Öppettider
Mån-Fre 09:00-17:00

    Vår samarbetspartner:

    Nyfiken på en resa till Tanzania? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

    Senaste inäggen från vår Tanzaniablogg: