Vårt utbud av resor till Afrika är i huvudsak fokuserad på länderna i östra och södra Afrika. Vi arrangerar safari i världsklass i Kenya, Tanzania och Botswana, klättring till toppen av Kilimanjaro, vingårdsbesök i Sydafrika, safari i Namibias röda sandöknar och resor till fantastiska stränder på Zanzibar. Detta är ett axplock av de resor du hittar i vårt digra Afrika-utbud. Kombinationsresorna med safari i Afrika och sol och bad på en paradisö i Indiska Oceanen är populära och rekommenderas varmt av våra gäster!

Afro-Caribbean Travel (ACT) är en resebyrå som har varit verksamma sedan 1996 och således har en lång och ovärderlig erfarenhet av att arrangera resor till länder runtom i Afrika, Indiska Oceanen, Västindien och Centralamerika.

Aktivresor är bifirma till ACT, Aktivresor har sitt fokus på den medvetne resenären som inte bara vill vara aktiv under sin semester, utan också anser det viktigt att resandet är hållbart och småskaligt.

ACT samarbetar med Kenzan Tours för att kunna erbjuda kunder ett bredare utbud av skräddarsydda resor.

Läs mer om våra resor till Tanzania.

ACT och Aktivresor har goda kontakter med lokala myndigheter och guider på respektive resmål. Vi vill att turismen ska gagna den lokala ekonomin.

ACT och Aktivresor innehar lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet.

Skriv till info@tanzaniaresor.net om du undrar över något, eller vill ha prisförslag.

Afro-Caribbean Travel
Org nr: 556659-7372
E-mail: info@afro-caribbean.se

Besöksadress
Katarinavägen 20, 5 tr.
116 45 Stockholm
T-bana Slussen

Öppettider
Mån, Ons, Tors, Fre 09:00-17:00
Tis 10.00-17.00

Sociala medier
Vår Facebook-sida
Vår YouTube-sida
Google Plus.

Save